Sibel  BAYRAKTAR  - OKUL MÜDÜRÜ

Sibel BAYRAKTAR - OKUL MÜDÜRÜ

1978  Bafra doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi babamın memuriyeti dolayısıyla farklı şehirlerde tamamladım. 2000 yılında  Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Programından mezun oldum. 2014 yılı Şubat ayında Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. İkinci üniversite kapsamında  İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden 2017 yılında mezun oldum. Halen İstanbul Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri 2. sınıf öğrencisi olarak öğrenim hayatıma devam etmekteyim. Güngören Dr. Lütfü Kırdar İlkokulunda Müdür Yardımcısı iken 19 Aralık 2014 tarihinde Zeytinburnu Atatürk İlkokulunda müdür olarak göreve başladım. 31.07.2023 tarihi itibariyle de Saniye Sezgin Elmas İlkokuluna müdür olarak atandım. 

      Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerimiz,

      Amacımız;  kendi ayakları üzerinde dik ve sağlam duran yetişkinler olarak, geleceğe adım atmanızdır. Milli, manevi değerlerine sahip çıkan, aynı zamanda küreselleşen dünyada söz sahibi olan, girişimci ve inovatif düşünen gençler olmanızdır.

     Amacımıza ulaşabilmek adına tüm personelimizle, eğitim- öğretim adına yapılacak ne varsa yerine getirmeye, sizlerin eğitimi için en uygun ortamları hazırlamaya gayret edeceğiz. 

     İlçemizin başarılı okulları arasında yer alan okulumuzu işbirliği içinde çalışarak, daha üst seviyelere çıkaracağımıza inancımız tamdır. Bunun için çok çalışmanızı, bol bol kitap okumanızı, örnek davranışlarınızla etrafınıza ışık saçmanızı, sevgi, vicdan ve merhametin en iyi dostlarınız olmasını istiyoruz.

      Saygılar sunarım.

(212) 679 0783 (021) 267 9078 Eposta