Saniye-Sezgin Elmas İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek. Her zaman, her yerde önde, önder ve örnek olmak.

Misyon: Biz Saniye Sezgin Elmas İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerimizin öğrenebilir olduğu bilinciyle başarılı ve başarısız öğrenciler arasındaki farkı en aza indiren; onların bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine olanak sağlayan, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, çağımızın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek geleceğimizi hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 13.20-18.10
Servis Bilgisi: 2 adet öğrenci servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları. İFET , Atletizm, Futbol,
Bilimsel Etkinlikler: Özel Yetenekli Öğrenciler Destek Eğitimi, Teknofest Projeleri
Proje Çalışmaları: e-twinning "Akıl Oyununu Seç Öne Geç" Veli Akademileri İstanbul´u Okuyorum Harezmi Eğitim Modeli
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Kardeş Okul Projesi e-twinning

WEB - https://sse.meb.k12.tr

Adres - Seyitnizam Mahallesi Gümüşsuyu Davutpaşa Cad. No 28 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tamgün Eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kabataş - Bağcılar Tramvay hattının AKŞEMSETTİN durağında inerek, yaklaşık 300 mt. yürüyerekvokulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca 93 (Eminönü- Zeytinburnu), 93T (Taksim- Zeytinburnu), 93M (Mecidiyeköy-Zeytinburnu), 93C (Beyazıt- Zeytinburnu) Otobüsleriyle okulumuza ulaşmak mümkündür. (Göğüs Hastenesi veya Silivrikapı Durağından birinde ininiz)Cevizlibağ-Marmaray (MR11) Otobüslerinden İmam Hatip Lisesi durağında ininiz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zeytinburnu Kaymakamlığına 2 km mesafededir.