KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ

KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ

    "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle ülke genelinde başlatılmıştır. Bu projenin amacı öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır.

18.01.2022 948

 

Bu kapsamda okulumuza mevcutta 1500 kitaplı bir kütüphane kazandırdık . Hedefimiz kitap sayımızı öğrenci başına 7 (yedi) ,  toplamda  6.000 (altı bin)' e çıkarmak.  

 

     Okulumuz kütüphanesinin  iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesi için  " kitap bağışı kampanyası Kütüphanecilik Kulübümüz  tarafından başlatılmıştır. PAYLAŞMAK GÜZELDİR diye başladığımız kampanyamızın bir başka hedefi de öğrencilerimizin ve velilerimizin okudukları kitapları kütüphanemize bağışlayarak  kendi okuduğu kitabı bir başka arkadaşının da okumasını sağlamış olmanın mutluluğunu tatmalarıdır.

 

     Kütüphanemize bağışlayacağınız kitaplar , öğrencilerimizin seviyesinde   hikaye , roman , ansiklopedi tarzı kitaplar olabilir.  Kitap bağışlarınızı sınıf öğretmenlerimiz vasıtasıyla veya doğrudan  okulumuza getirerek yapabilirsiniz. Kampanyamıza destekleriniz için teşekkür ediyoruz.

 

TEL : 532 062 07 28

 

 

 

18-01-2022